vakantie verstandelijk gehandicapten

Vakantie verstandelijk gehandicapten

Bent u reislustig, wilt u uw grenzen verleggen, maar voelt u zich hierin beperkt door uw lichamelijke handicap? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij beschikken over alle faciliteiten om reizen voor gehandicapten, begeleide groepsreizen voor mensen met een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Klik hier >

Gastvrijheid
Zorgen en ontzorgen staat bij ons bovenaan onze prioriteitenlijst. Daarom ziet gastvrijheid bij Zorgvakanties Zuid-Nederland er, afhankelijk van uw voorkeuren en de afspraken* die u met ons maakt, als volgt uit.

Een groot gedeelte van alle service is standaard en zit bij de prijs inbegrepen. Een aantal extra diensten en mogelijkheden zijn op basis van meerprijs. Deze zijn voorzien van het teken *. Heeft u interesse? Bel ons even! Wij nemen al uw specifieke wensen en bijbehorende tarieven graag met u door. Een offerte op maat is geen probleem en uiteraard vrijblijvend.

Hulpmiddelen en verpleeghulp *

Al onze accommodaties zijn uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers en alle vereiste materialen en hulpmiddelen voor verpleging en verzorging zijn aanwezig. Bovendien werken we nauw samen met Welzorg en Zuidzorg voor hulpmiddelen en een verpleegcollectief voor verpleegkundige hulp. Door bijvoorbeeld tijdens piekuren deze verzorgenden of verpleegkundigen in te huren hoeft u minder eigen personeel mee te nemen.

Niet alleen voor vakantie

Omdat we op elk relevant terrein samenwerken met partners en instellingen die voor u de beste zorg kunnen leveren kunt u ook buiten de vakanties bij ons terecht. We bieden u graag onze voorzieningen aan als u tijdelijk aangepaste woonruimte nodig heeft, bijvoorbeeld in het geval van een (langdurige, grootschalige) verbouwing. Ook als u door (onverwachte) omstandigheden of op piekmomenten behoefte heeft aan meer of andere zorg dan ook bemiddelen of leveren wij dat graag voor u.

Wij stellen voor: U geeft aan welke zorgen wij van u weg kunnen nemen en wij zorgen ervoor dat het in orde komt! Makkelijker kan het niet.